Referencer

Trine Boiesen 1
Trine Boiesen 2

Fuld tilfredshed med skønt anneks

Vi har fået leveret et anneks af Flexliving. Alt er klappet og kommunikation og aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi har kun ros tilovers for firmaet, som giver en god service og har et produkt, som opfylder vores ønsker fuldt ud. Kan varmt anbefales!

– Tine Boiesen

Særdeles tilfredsstillende og god oplevelse

Hele processen – fra første indledende møde og til den endelige levering af vores anneks til vores sommerhus – har været en særdeles tilfredsstillende og virkelig god oplevelse. Konstruktiv og meget kompetent rådgivning og god kommunikation med Flexliving – eksempelvis blev vi løbende orienteret om byggeprocessen med billeder, så vi kunne følge med. Alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke. Hvis man skal have bygget et anneks, så kan vi varmt anbefale Flexliving.

– Anja & Lars Støchkel-Hinnum

Morten Østergaard 1
Morten Østergaard 2

Anneks bygget efter vores ønsker

Vi har fået bygget et anneks igennem Flexliving og har været fuldt tilfredse igennem hele forløbet, hvor vi har følt os trygge i processen og godt vejledt.

Vi valgte en total løsning med fundamenter, indløft og tilslutning.

Annekset er bygget helt efter vores ønsker og resultatet oversteg vores forventninger.

Vi har kun godt at sige om Flexliving – teamet og Tonni, som har været ankermand i korrespondancen, fremvisning, planlægning mm.

– Morten Østergaard

DSC_0184
DSC_0184

Headline

Tekst

DSC_0184
DSC_0184

Headline

Tekst

Headline

Tekst

DSC_0184

Headline

Text

Headline

Text

Headline

Text

Headline

Text