Referencer

diskret anneks i have
gæstehus med udsigt

Fuld tilfredshed med skønt anneks

Vi har fået leveret et anneks af Flexliving. Alt er klappet og kommunikation og aftaler overholdt til punkt og prikke. Vi har kun ros tilovers for firmaet, som giver en god service og har et produkt, som opfylder vores ønsker fuldt ud. Kan varmt anbefales!

– Tine Boiesen

Bryggeproces af anneks

Særdeles tilfredsstillende og god oplevelse

Hele processen – fra første indledende møde og til den endelige levering af vores anneks til vores sommerhus – har været en særdeles tilfredsstillende og virkelig god oplevelse. Konstruktiv og meget kompetent rådgivning og god kommunikation med Flexliving – eksempelvis blev vi løbende orienteret om byggeprocessen med billeder, så vi kunne følge med. Alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke. Hvis man skal have bygget et anneks, så kan vi varmt anbefale Flexliving.

– Anja & Lars Støchkel-Hinnum

Stor anneks
placering af anneks

Vi vil gerne give vores varmeste anbefalinger

Vi har været meget glade for vores nye anneks og for samarbejdet med Flexliving. Vi fik leveret som aftalt og tidsplanen holdt.
Undervejs havde vi en fin dialog og annekset var helt klar til brug da vi modtog det.
Det har givet os helt nye muligheder for overnattende gæster.

– Gitte og Jens Erik

Anneks i have

Glade gæster til overnatning

Hele forløbet, fra de indledende møder med FlexLiving og til den endelige levering af vores nye anneks, har været yderst tilfredsstillende.

Vi har fået et anneks i super god kvalitet, som lever op til BR18. Flexliving bidrog også med dokumentation til kommunen, hvilket vi også var glade for.

Vores overnattende gæster er også meget tilfredse med huset 😊 Vi kan varmt anbefale FlexLiving.

-Lisbeth & Allan

Anneks i baghave

Stor imødekommenhed og fleksibelt samarbejde

Vi valgte et anneks fra Flexliving, på grund af den fremgangsmåde der anvendes til opførelse, som giver minimalt byggeri på ens egen grund, samt den store fleksibilitet der er i forbindelse med at vælge størrelse, indretning etc.

Vi er gennem hele forløbet udelukkende blevet mødt med stor imødekommenhed og et fleksibelt samarbejde. Vi har kunnet følge byggeriet hos FlexLiving når vi kørte ind forbi på vej til sommerhuset, og altid følt os velkommen og åben for ideer og ændringer.

Flexliving har koordineret fint med underleverandører som VVS og El, ligesom tidsplanen blev fulgt 100%. Medarbejderne som vi har været i kontakt med har ligeledes været meget imødekommende og hjælpsomme. Vi har nu fået etableret et anneks som vi er meget tilfredse med, det giver en meget større fleksibilitet ved anvendelse af sommerhuset.

– Leif S. Henriksen

Gæstehus med terrasse
Placering af gæstehus

Anneks bygget efter vores ønsker

Vi har fået bygget et anneks igennem Flexliving og har været fuldt tilfredse igennem hele forløbet, hvor vi har følt os trygge i processen og godt vejledt.

Vi valgte en total løsning med fundamenter, indløft og tilslutning.

Annekset er bygget helt efter vores ønsker og resultatet oversteg vores forventninger.

Vi har kun godt at sige om Flexliving – teamet og Tonni, som har været ankermand i korrespondancen, fremvisning, planlægning mm.

– Morten Østergaard

dobbelt anneks

Hus til tiden

Vi fik vores nye velisolerede anneks til sommerhuset 3 uger før aftalt, og det er præcist som bestilt. Vi er meget glade for det.

– Dorthe & Klaus

DSC_0184
DSC_0184

Headline

Tekst

DSC_0184
DSC_0184

Headline

Tekst

Headline

Tekst

DSC_0184

Headline

Text

Headline

Text

Headline

Text

Headline

Text