Om os

Siden 2018 har vi leveret Flexliving huse i hele landet til glade og tilfredse kunder.

En idé kom til, der blev regnet og tegnet, haller blev lejet, og hurtigt blev Flexliving kendt som en fleksibel, kvalitetsbevidst og leveringsdygtig virksomhed.

Indehaver, Tonni Andersen, var da heller ikke grøn i byggebranchen, da han valgte at starte Flexliving. Flexliving husene leveres nemlig i et samarbejde mellem indehavers to virksomheder, Flexliving og Kihls Byggefirma.

Kihls Byggefirma har eksisteret siden 2003, og indehaver har gennem tiden skabt sig et netværk af dygtige kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, inden for de faggrupper, som ligeledes er inde over byggeriet af et Flexliving hus.

3 år efter Flexlivings start, er der en fast stab af dygtige danskudlærte tømrersvende, som dagligt bygger Flexliving huse. De går i vores store hal, i læ for regn og slud, hvor de sørger for et solidt kvalitets byggeri, bygget efter kundens ønske.

Vi udvider i 2021

Grunden er erhvervet og en stor erhvervshal, tømrerværksted og administration bliver nu samlet under samme tag.

Vi ser frem til, at byggeriet står færdig i medio 2021. Byggeriet betyder, at vi kommer til at kunne bygge en del flere Flexliving huse ad gangen, end vi aktuelt kan i nuværende omgivelser. Samtidig vil virksomheden være medvirkende til, at skabe flere faglærte arbejdspladser samt lærepladser på Falster.

Og vi udvider endnu mere.
-For d. 01.01.21 er ny partner, Martin Helt, indtrådt i Flexliving.
Vi har travlt, og i forbindelse med etablering af nyt domicil, har vi brug for flere erfarne hænder, som kan være med til at skabe et solidt firma, til glæde for vores nuværende og fremtidige kunder.

I vores hverdag er det vigtigt for os, at have en god og kontinuerlig kommunikation med vores kunder. Indehaver og partner varetager dermed også alle byggesager og kommunikation selv, for at sikre et sammenhængende samarbejde med alle parter.

Martin Helt

Tlf: 40490556
Mail: MH@Flexliving.dk

Tonni Andersen

Tlf: 41400556
Mail: TA@Flexliving.dk

Fælles

Mail: Kontakt@Flexliving.dk

Vil du se billeder af vores arbejde?

Kontakt os i dag

Vi holder til på Falster og kan levere til hele Danmark.

Du kan kontakte os via formularen her, eller ved at ringe til os.