Om os

 

Siden 2018 har vi leveret Flexliving huse i hele landet til glade og tilfredse kunder.
En idé kom til, der blev regnet og tegnet, haller blev lejet, og hurtigt blev Flexliving kendt som en fleksibel, kvalitetsbevidst og leveringsdygtig virksomhed.

Indehaver var dog ikke grøn i byggebranchen, da han valgte at starte Flexliving. Flexliving husene leveres nemlig i et samarbejde mellem indehavers to virksomheder, Flexliving og Kihls Byggefirma.
Kihls Byggefirma har eksisteret siden 2003, og indehaver har gennem tiden skabt sig et netværk af dygtige kvalitetsbevidste samarbejdspartnere, inden for forskellige faggrupper, som ligeledes er inde over byggeriet af et Flexliving hus.

2 år efter Flexlivings start, er der en fast stab af dygtige tømrersvende som dagligt bygger Flexliving huse. De går i vores store hal, i læ for regn og slud, hvor de sørger for et solidt kvalitets byggeri, bygget efter kundens ønske.

I 2021 er det planen at udvide.
Grunden er erhvervet og er, her sidst i 2020, ved at blive gjort byggeklar, til at de 2 virksomheder kan få adresse ved siden af hinanden.
Vi ser frem til, at byggeriet af en større hal står færdig i 2021. I Flexliving kommer vi til at kunne bygge en del flere Flexliving huse ad gangen, end vi aktuelt kan i nuværende omgivelser. Samtidig vil virksomheden være medvirkende til, at skabe flere faglærte arbejdspladser på Falster.

I vores hverdag er det vigtigt for os, at have en god og kontinuerlig kommunikation med vores kunder. Derfor vil man som kunde altid få en fast kontaktperson i virksomheden, som kan kontaktes ved spørgsmål under et byggeri.