Virksomhed

En idé kom til, der blev regnet og tegnet, og hurtigt blev Flexliving kendt som en fleksibel, kvalitetsbevidst og leveringsdygtig virksomhed, som siden 2018 har skabt sig et stort netværk af faste samarbejdspartnere og glade og tilfredse kunder.

Virksomhedens team består af dygtige fagudlærte tømrersvende, tagdækkere, malere, vvs`er og elektrikere, som dagligt sørger for et solidt kvalitetsbyggeri i vores store værkstedshal. Her bliver husene bygget helt fra bunden, i læ for vind og vejr, hvor den store hal muliggør, at flere projekter kan bygges sideløbende. Således har vi også mulighed for at holde leveringstider så korte som muligt, til glæde for kommende kunder.

To indehavere sørger for den kontinuerlige kommunikation med virksomhedens kunder og samarbejdspartnere. De varetager selv alle byggesager og kommunikation, for at sikre et sammenhængende samarbejde med alle parter, gennem hele byggeprocessen.

Værkstedshallen huser udover Flexliving, også søsterselskabet Kihls Byggefirma, som er en veletableret virksomhed der har eksisteret siden 2003.

Flexliving er udsprunget af Kihl, som er en familiedrevet virksomhed, med mange års erfaring inden for tømrer & snedkerfaget.